2 748 879 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Laborpont Szervita

Laborpont Szervita

1052 Budapest, V. kerület,
Szervita tér 8.
(Belváros)
Információk a rendelőről

A Laborpont Szervita Budapest szívében, a Deák Ferenc tér közvetlen szomszédságában, a Szervita Square Building pazar épületkomplexumában található. A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közösségi terekkel rendelkezik. C...

Tovább olvasom
Laborpont Szervita

Laborpont Szervita

Információk a rendelőről

A Laborpont Szervita Budapest szívében, a Deák Ferenc tér közvetlen szomszédságában, a Szervita Square Building pazar épületkomplexumában található. A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található la...
Tovább olvasom
1052 Budapest, V. kerület, Szervita tér 8. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Laborpont Szervita Budapest szívében, a Deák Ferenc tér közvetlen szomszédságában, a Szervita Square Building pazar épületkomplexumában található.

A Laborpont Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely a legfrekventáltabb pontokon található labor vérvételi helyszínekkel és közösségi terekkel rendelkezik.

Célunk, hogy Pácienseinket barátságos, a vérvétel okozta stresszhelyzetet feledtető környezetben, a legmodernebb orvostechnikai eszközök segítségével fájdalommentes ellátásban részesítsük, és a vérvétel ezen formáját a lakosság minél nagyobb részével megismertessük.

A teljes lakosság számára biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy mindenki orvosi beutaló és várakozás nélkül vehesse igénybe a laborvizsgálatokat.

Pácienseinknek több mint 1000 laborvizsgálatot és 40 féle laborcsomagot kínálunk. Egyedi igények alapján a vizsgálatok és csomagok kiválasztásánál teljes testreszabhatóságot biztosítunk.

A laborvizsgálatok mellett előzetes konzultációt és utólagos leletkonzultációt  is biztosítunk belgyógyász szakorvosaink közreműködésével.

Szervita Laborpontunkban három tematikus vérvételi szobával várjuk Pácienseinket:

- Flamingó
- Hegyek

Megközelíthetőség

Autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető. Tömegközlekedéssel metróval, busszal és villamossal is könnyedén elérhető.

Parkolás

A Szervita Square Building mélygarázsában fizetős parkoló vehető igénybe.

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 07:30-16:00 Szombat: 08:00-12:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -