1 695 441 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Life Egészségcentrum

Life Egészségcentrum

8000 Székesfehérvár,
Huszár utca 2/1.
(Székesfehérvár)
Információk a rendelőről

A Life Egészségcentrumban magánegészségügyi ellátás keretén belül lehet igénybe venni járóbeteg szakrendeléseket, diagnosztikai vizsgálatokat, egy napos sebészeti ellátást, masszázst és diebetológiai tanácsadást.Korszerűen felszerelt szakrendelők, modern eszközök, minimális várakozási idő, kiváló szakemberek.

Life Egészségcentrum

Life Egészségcentrum

Információk a rendelőről

A Life Egészségcentrumban magánegészségügyi ellátás keretén belül lehet igénybe venni járóbeteg szakrendeléseket, diagnosztikai vizsgálatokat, egy napos sebészeti ellátást, masszázst és diebetológiai tanácsadást.Korszerűen felszerelt szakrendelők, modern...
Tovább olvasom
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/1. (Székesfehérvár)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Life Egészségcentrumban magánegészségügyi ellátás keretén belül lehet igénybe venni járóbeteg szakrendeléseket, diagnosztikai vizsgálatokat, egy napos sebészeti ellátást, masszázst és diebetológiai tanácsadást.

Korszerűen felszerelt szakrendelők, modern eszközök, minimális várakozási idő, kiváló szakemberek.

Megközelíthetőség

8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/1. (OBI és INTERSPAR mögött)

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Saját parkoló az épület INTERSPAR felőli oldalán. A sorompónál lévő gomb megnyomása után a neve és időpontja bemondására a sorompót felnyitják.

Nyitva tartás

H-CS: 8-20 h P: 8-17 h

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése