653 115 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Meditum Dental

Meditum Dental

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Most nyíló magánrendelőnk várja leendő pácienseit. Fogászatunk igazán családias, barátságos légkört próbál megteremteni így is biztosítva a félelem és fájdalommentes kezelést. Csapatunk fogorvosai és dentálhigiénikusai folyamatosan arra törekednek, hogy Ö...
Tovább olvasom
1027 Budapest, II. kerület, Margit körút 38/a fsz. (Országút)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Most nyíló magánrendelőnk várja leendő pácienseit. Fogászatunk igazán családias, barátságos légkört próbál megteremteni így is biztosítva a félelem és fájdalommentes kezelést. Csapatunk fogorvosai és dentálhigiénikusai folyamatosan arra törekednek, hogy Ön jól érezze magát nálunk.

   

  Rendelőnkben elfogadjuk II. Kerület Kártyát, amire 5% kedvezményt nyújtunk az aktuális árainkból. Árainkat megtekinthetik a honlapunkon (https://meditumdental.hu).

Megközelíthetőség

  Mechwart ligettől 200 m gyalogosan ( 4-6-os villamos, 11-es busszal érhető el), a Margit híd Budai hídfőtől 400 m ( 4-6-os villamos, 90,291,191,9-es busz és a Szentendrei hévvel).

Parkolás

  Parkolásra a környék utcáit, illetve a Rómer Flóris u. 4. szám alatt található fizetős parkolót ajánljuk.

Vélemények

1 értékelés
2020. február
Mindenki nagyon kedves volt, mosolygós és bátorító. Mindenről tájékoztatást kaptam, mindig tudtam hogy mi történik. Teljesen fájdalommentes volt a fogtömés. Végre találtam egy olyan helyet, ahol a nyálelszívót is megfelelően használják.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése