321 957 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Skriba Eszter - Nőgyógyász

Dr. Skriba Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tisztelt Pácienseim! Rendelésem júniusban újra elindul csütörtöki napokon, esetenként kedden. A helyszín továbbra is a Czeizel Intézet, amelyen belül mostantól a földszinten egy új rendelőben fogadom Önöket. Témák: családtervezés, meddőség, habituális...

Specializáció

 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
 • meddőség kivizsgálása, kezelése
 • Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrés
 • foga...

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi Kar (2001)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (2009)

Tovább olvasom
Dr. Skriba Eszter magánrendelése
1016 Budapest, I. kerület, Bérc utca 23. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, I. kerület, Bérc utca 23.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tisztelt Pácienseim!
Rendelésem júniusban újra elindul csütörtöki napokon, esetenként kedden. A helyszín továbbra is a Czeizel Intézet, amelyen belül mostantól a földszinten egy új rendelőben fogadom Önöket. Témák: családtervezés, meddőség, habituális vetélés és teljes körű nőgyógyászati problémák, ultrahangdiagnosztika. Magzati és 3D ultrahangot jelenleg még nem áll módomban végezni.
Lombikprogramok tekintetében rendelésemen előzetesen megbeszélt terápiás terveknek megfelelően, tapasztalt kollégáim továbbra is várják Önöket szeretettel a Róbert Károly Magánkórházban. Személyesen, a tervek szerint 2020.őszétől végzek magam is lombikprogramokat.
Dr. Skriba Eszter

 

Helyszín: 1016 BUDAPEST, BÉRC U. 23. Kérjük Önöket, hogy egy időpontot foglaljanak! Amennyiben mégsem alkalmas az időpont, a lehető leghamarabb lemondani szíveskedjenek, hogy más páciens is élhessen vele. Tájékoztatásul közlöm, hogy aznapi időpontlemondás, vagy nem megjelenés esetén a konzultációs alapdíj (18.000 Ft) kiszámlázásra kerül.

 

Személyes bemutatkozás: Dr. Skriba Eszter szülész-nőgyógyász vagyok, meddőségi specialista. Magánrendelésemet az I.kerület, Bérc utca 23.szám alatt, a Czeizel Intézetben működtetem, kiváló szakmai háttérrel, szép környezetben. Ide a Foglaljorvost.hu oldalon tudnak időpontot foglalni. Ugyanitt található az ultrahangos rendelésem is, amire viszont a Czeizel Intézeten keresztül, telefonon tudnak időpontot foglalni. Magánrendelésemen leginkább általános nőgyógyászattal, meddőségi problémákkal és ultrahang-diagnosztikával foglalkozom. Teljes körű meddőségi kivizsgálást és kezeléseket végzek. Hüvelyi ultrahang-vizsgálat minden szűrés során történik. (3D vizsgálatot és genetikai magzati ultrahangot csak keddenként a Czeizel Intézet ultrahangrendelésén végzek. Erre telefonon tudnak bejelentkezni). Családtervezési tanácsadást is vállalok. PCO diagnosztikában nagy jártasságom van. Nyugodtan forduljon hozzám, ha méhnyakrákszűrésre, vagy fertőzés diagnosztizálására van szüksége. Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrést is vállalok. Fogamzásgátló tanácsadást, sürgősségi fogamzásgátlást szintén. Esetleges vérzészavarok, menstruációs problémák hátterének kiderítésében is nagyobb jártasságom van. Aktuális árakat az "Ár" menüpontban találják. A nagyobb volumenű magzati genetikai ultrahangvizsgálatokat és 3D-t igénylő nőgyógyászati ultrahangvizsgálatokat nem a magánrendelőmben, hanem a Czeizel Intézet Ultrahanglaborjában, kedden végzem. Ide csak telefonon tudnak időpontot kérni: 06-1-273-19-13. 2007 óta nagy tapasztalatot szereztem Down-kór szűrés, magzati genetikai ultrahang területén. Megszereztem a hazai és a nemzetközi jártassági vizsgákat is, többek között FMF által akkreditált képesítéssel rendelkezem, így a Down-kór szűrés jelenleg leghatékonyabb módszerével foglalkozhatok. Ugyanitt, kedden végzem a komolyabb beavatkozást igénylő méhüregi és petevezeték-átjárhatósági vizsgálatokat. Az Ultrahanglaborban végzett vizsgálataim: o Magzati ultrahang, genetikai ultrahang, Down-szűrés o Babamozi o Nőgyógyászati ultrahang o Virtuális hysteroscopia - 3D méhüregi ultrahang o HyCoSy- petevezeték-átjárhatósági

Specializáció

 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
 • meddőség kivizsgálása, kezelése
 • Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrés
 • fogamzásgátlás
 • menstruációs problémák kezelése
 • PCO diagnosztika és gondozás
 • családtervezés, terhes gondozás
 • változókori panaszok kezelése

Kórházi háttér

 • Lombikprogramok a Róbert Károly Magánkórházban

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi Kar (2001)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (2009)

Vélemények

1049 értékelés
2019. augusztus
2019. augusztus
Kedved, barátságos és profi hozzáállás. Már másodszor jártam a Doktornőnél és azt kívánom, bár minden nőgyógyász így állna a pácienseihez. :)
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
A doktornő nagyon közvetlen, kedves és pozitív
2019. augusztus
A legeslegjobb orvos!!! Nem mennek senki mashoz.
Nincs
2019. augusztus
emberség
nem volt
2019. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése