Google+
146 697 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Skriba Eszter

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Tisztelt Pácienseim!Tájékoztatom Önöket, hogy személyes okokból, februártól magánrendelésem 4-5 hónapig szünetel, a már megkezdett vizsgálatok kiértékelését is addig tudom vállalni. Lombikprogramokat személyesen december 4-ig indítok a Róbert Kórházban, ezt ...

Specializáció, szakmai háttér

nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, meddőség kivizsgálása, kezelése, Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrés, fogamzásgátlás, menstruációs problémák kezelése, PCO diagnosztika és gondozás, családtervezés, terhes gondozás, változókori panaszok kez...

Tovább olvasom >
A

Dr. Skriba Eszter magánrendelése

1016 Budapest, I. kerület, Bérc utca 23. (Gellérthegy)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Skriba Eszter magánrendelése

1016 Budapest, I. kerület, Bérc utca 23. (Gellérthegy)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tisztelt Pácienseim!
Tájékoztatom Önöket, hogy személyes okokból, februártól magánrendelésem 4-5 hónapig szünetel, a már megkezdett vizsgálatok kiértékelését is addig tudom vállalni. 
Lombikprogramokat személyesen december 4-ig indítok a Róbert Kórházban, ezt követően,  januártól, a rendelésemen előzetesen megbeszélt terápiás terveknek megfelelően, tapasztalt kollégáim várják Önöket szeretettel, amíg újra vissza nem térek, valamint a kieső időben is készséggel állnak az Önök rendelkezésére a Róbert Károly Magánkórházban.
Tisztelettel kérem Önöket, a fenti információkat a foglalásnál legyenek kedvesek figyelembe venni, illetve ennek megfelelően módosítani időpontot!

Megértésüket köszönöm, Dr. Skriba Eszter

 

Helyszín: 1016 BUDAPEST, BÉRC U. 23. Kérjük Önöket, hogy egy időpontot foglaljanak! Amennyiben mégsem alkalmas az időpont, a lehető leghamarabb lemondani szíveskedjenek, hogy más páciens is élhessen vele. Tájékoztatásul közlöm, hogy aznapi időpontlemondás, vagy nem megjelenés esetén a konzultációs alapdíj (16.000 Ft) kiszámlázásra kerül.

 

Személyes bemutatkozás: Dr. Skriba Eszter szülész-nőgyógyász vagyok, meddőségi specialista. Magánrendelésemet az I.kerület, Bérc utca 23.szám alatt, a Czeizel Intézetben működtetem, kiváló szakmai háttérrel, szép környezetben. Ide a Foglaljorvost.hu oldalon tudnak időpontot foglalni. Ugyanitt található az ultrahangos rendelésem is, amire viszont a Czeizel Intézeten keresztül, telefonon tudnak időpontot foglalni. Magánrendelésemen leginkább általános nőgyógyászattal, meddőségi problémákkal és ultrahang-diagnosztikával foglalkozom. Teljes körű meddőségi kivizsgálást és kezeléseket végzek. Hüvelyi ultrahang-vizsgálat minden szűrés során történik. (3D vizsgálatot és genetikai magzati ultrahangot csak keddenként a Czeizel Intézet ultrahangrendelésén végzek. Erre telefonon tudnak bejelentkezni). Családtervezési tanácsadást is vállalok. PCO diagnosztikában nagy jártasságom van. Nyugodtan forduljon hozzám, ha méhnyakrákszűrésre, vagy fertőzés diagnosztizálására van szüksége. Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrést is vállalok. Fogamzásgátló tanácsadást, sürgősségi fogamzásgátlást szintén. Esetleges vérzészavarok, menstruációs problémák hátterének kiderítésében is nagyobb jártasságom van. Aktuális árakat az "Ár" menüpontban találják. A nagyobb volumenű magzati genetikai ultrahangvizsgálatokat és 3D-t igénylő nőgyógyászati ultrahangvizsgálatokat nem a magánrendelőmben, hanem a Czeizel Intézet Ultrahanglaborjában, kedden végzem. Ide csak telefonon tudnak időpontot kérni: 06-1-273-19-13. 2007 óta nagy tapasztalatot szereztem Down-kór szűrés, magzati genetikai ultrahang területén. Megszereztem a hazai és a nemzetközi jártassági vizsgákat is, többek között FMF által akkreditált képesítéssel rendelkezem, így a Down-kór szűrés jelenleg leghatékonyabb módszerével foglalkozhatok. Ugyanitt, kedden végzem a komolyabb beavatkozást igénylő méhüregi és petevezeték-átjárhatósági vizsgálatokat. Az Ultrahanglaborban végzett vizsgálataim: o Magzati ultrahang, genetikai ultrahang, Down-szűrés o Babamozi o Nőgyógyászati ultrahang o Virtuális hysteroscopia - 3D méhüregi ultrahang o HyCoSy- petevezeték-átjárhatósági

Specializáció

 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
 • meddőség kivizsgálása, kezelése
 • Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrés
 • fogamzásgátlás
 • menstruációs problémák kezelése
 • PCO diagnosztika és gondozás
 • családtervezés, terhes gondozás
 • változókori panaszok kezelése

Kórházi háttér

 • Lombikprogramok a Róbert Károly Magánkórházban

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi Kar (2001)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (2009)

Vélemények

1007 értékelés

„A legalaposabb, leglelkiismeretesebb és legkedvesebb orvos, akivel eddig találkoztam.”

,

„A doktornõ nagyon figyelmes volt es reszletes tajekoztatast adott mindenrol.”

,

„Nagyon kedves és segítőkész volt a doktornő! ”

,

„A leleteken kívül a lelki tényezőket is próbálja megérteni”

,

„Emberseges, rendes,abszolut figyelmes. Csak jot tudok mondani rola es mindenkinek ajanlom!”

,

„a türelme és hogy személyre szabottan foglalkozott velünk”

„nincs”

,

„Hozzáértő, segítőkész, figyelmes, rugalmas, kedves, vicces, emberi, szakmailag és emberileg is a legjobb orvos akivel találkoztam.”

,

„Nagyon kellemes személyiség a doktornő, rendkívül körültekintő és figyelmes”

,

„A Doktornőt csak ajánlani tudom mindenkinek, közvetlen, körültekintő, emberséges és valóban arra törekszik hogy megoldást találjon a problémákra,”

,

„A Doktornő nagyon kedves volt, nem kellet sokat várni, precíz, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvoshoz kerültünk. Köszönjük :) ”

„Nem volt ilyen”

,

„Dr. Skriba Eszter rendkívül emberi, segítőkész és biztató hozzáállása, valamint szakmai felkészültsége.”

,

„A doktornő nagyon figyelmes, segítőkész. Mindent részletesen elmagyarázott. ”

,

„Rendben volt a vizsgálat, korrekt tájékoztatás, csak ajánlani tudom a doktornőt mindenkinek.”

,

„Minden rendben ment, a doktornő elmagyarázta, mit miért, hogyan.”

,

„Figyelem, odafordulás, derű, nyitottság.”

,

„A Doktornő figyelmes és kedves, elhivatott a szakmája iránt. Érezhető a törődés. ”

,

„Fantasztikus környezet.Skriba doktornő szakértelme és pozitív kisugárzása.”

,

„Őszinteség, empatikus hozzáállás.”

„Nem mélyed bele a hozott vizsgálati eredményeim átnézésébe, csak egy területre fókuszált és abból vont le végletes következményeket. Ugyanazt hallottam, mint már egy másik hasonló Intézetben, majdnem szóról szóra. Talán nem mondhat mást hivatalból.”

,

„Kedves, határozott, odafigyelő. ”

,

„Nagyon kedves, profi szakember, mindenkinek tiszta szívből ajánalom!”

,

„Közvetlen és nagyon kedves!”

,

„A doktorno nemcsak kompetens, de rendkivul kedves is, csak ajanlani tudom mindenkinek.”

,

„Nőgyógyászati általános vizsgálat, rákszűrés, tenyésztés. A Doktor Nő kézfogással indított, ami meglepett, mert ilyen udvarias gesztus még nem ért engem orvosnál. Részletesen meghallgatta, hogy mi a problémám, nagyon kedves volt végig. A vizsgálat során mindent elmagyaráz...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves, körültekintő, professzionális.”

,

„Ertheto magyarazat kellemes hangulat Pontossag”

,

„Hatékony & hozzáértő”

,

„A doktornő szakmailag elképzelhető, hogy kifogástalan, azonban többet mégsem térek vissza hozzá. 15 percet késtek a behívásommal (mely alapvetően szerinem teljesen bele is férne), de a doktornő 10 perc adatfelvitel es konzultációt követően ingerülten közölte, hogy már 25 per...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kellemes környezet.Nagyon figyelmes és kedves doktornő.”

,

„Meddőségi témában végre egy profi orvos. Sikertelen terhesség konzultáción voltam nála egy missed ab után. Csak ajánlani tudom a doktornőt.”

,

„Teljes mértékben együttműködő, céltudatos.”

,

„Nagyon kedves, precíz, alapos volt a doktornő. A kérdéseimnél nem éreztem, hogy feleslegesen kérdezek- elég összetett problémával mentem Hozzá. Ugyanakkor felesleges plusz " duma" sem volt, amivel orvosi fitotgatást éreztem volna, ritka alapbetegségemmel kapcsolatosan. Ez...”

Végig olvasom
,

„A doktornő nagyon kedves, megértő és megnyugtató volt. Emberséges, figyelmes, odafigyelt RÁM és nem egy futószalagon éreztem magam. Szakmailag nagyon felkészült, jó szívvel ajánlom!”

,

„Kedves, figyelmes, felkészült, minden részletre odafigyelő. ”

„Az idő rövidsége miatt nem tudtunk mindent részleteiben átbeszélni. ”

,

„Részletes tájékoztatás.”

,

„Kedvesség, figyelmesség, szakértelem.”

,

„Végtelenül kedves, együttérző és figyelmes doktornő. ”

,

„Nagyon kedves, alapos és a beteg számára is érthetően magyarázza el a jövőbeni kivizsgálás menetét és az összefüggéseket.”

,

„Szuper jófej!”

„Sajnos csak ott tudtam meg hogy már nem vállal szülést. :( Nem vettem észre a honlapon a kiírást. ”

,

„Nagyon szeretem, hogy a doktornő mindig elmondja a pro és kontra érveket, nem hoz a páciens helyett döntést, hanem felnőttként bánik vele.”

,

„Megfelelő szakértelem! Korszerű eszközök! Gyönyörű környezet! Megnyugtató légkör! A Doktornő nagyon kedves volt! ”

„Nem volt ilyen! ”

,

„Kedves és segítőkész”

„Nincs”

,

„Az orvos hozzààllàsa”

,

„Nagyon kedves nő”

,

„Figyelmes, alapos, nagyon kedves és határozott doktornő! ”

,

„A doktornő rendkívül figyelmes, érezni lehet rajta, hogy nála a beteg az első. Ráadásul kiválóan emlékszik az egy évvel ezelőtti dolgokra is. Szakmailag és emberileg is egyedülálló.”

,

„Szakértelem, kedvesség, megoldás orientáltság.”

„Volt egy pici csúszás,de nekem most belefért, és megérte várni.”

,

„A Doktornő egy bűbájos teremtés,aki 100%-ban megértette a problémát,segítőkész volt sőt a 2 éves leletemből már rögtön rámutatot egy akut problémára ami más orvosnak nem sikerült.Úgy érzem,hogy szakmailag,emberileg a legjobb kezekbe kerültem!”

,

„A dr-nő nagyon közvetlen és kedves volt. Köszönjük”

,

„Nem kellett várni, kedves volt és közvetlen.”

,

„A doktornő nagyon kedves, segítőkész volt, mindent elmagyarázott, amit kérdeztem.”

,

„Precíz, szakmailag és emberileg is nagyszerű a doktornő. ”

,

„A doktornő kedvessége, türelme és az, hogy - mint mindig - most is mindenről megfelelő módon tájékoztatott, ”

„-”

,

„Nagyon kedves, szimpatikus, segítőkész, szakmailag felkészült doktornő, szívesen ajánlom.”

,

„Emberség, kedvesség”

,

„A doktornő figyelmessége és kedvessége. Ezen felül a leghozzáértőbb nőgyógyász, akinél valaha is jártam. Nem hiszem, hogy ezentúl másik orvoshoz mennék. :)”

,

„Figyelmes, kedves, hozzáértő, körültekintő és nem felületes!”

„-”

,

„A doktornő kedves és figyelmes, orvosként és emberként is szimpatikus, bár még csak először jártam nála, de sajnalom, hogy eddig nem találtam rá, ezek után biztos, hogy hozzá fordulok ha szükséges.”

,

„Rendben volt minden, kedves volt a doktornő és részletesen tájékoztatott mindenről! ”

,

„Maga az intézet nagyon megnyerő volt, jó érzés volt ott lenni. ”

„A doktornő stílusa egyáltalán nem volt megnyerő. Nagyon magas lóról kezelt. ”

,

„Baráti, határozott hozzáállás”

,

„Humoros volt és nagyon kedves!”

,

„A doktornő nagyon alapos kedves és segítőkész volt. ”

,

„Segítőkész és nagyon kedves”

,

„A dr-nő zseniális volt!”

,

„A doktornő nagyon figyelmes, barátságos és kedves. Már nem először jártam nála. Mindennel teljes mértékben elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom másoknak is. Nagyon sok ilyen orvosra lenne szükség.”

,

„Nagyon kedves, figyelmes a doktornő. Igyekszik oldani az esetleges feszültséget az emberben. Körültekintő.”

,

„Kedves, segítőkész hozzáállás! ”

,

„kedves, türelmes, megnyugtató, alapos”

,

„Szakszerű és érthető magyarázat”

„Nem volt”

,

„A doktornot klonozni kene, egymaga ellensulyozza eletem minden nyomaszto korhazi es egeszseguggyel kapcsolatos tapasztalatat.”

„Nincs.”

,

„Nagyon drágán kapatam egy konzultációt , holott konkrét tünetekkel járó panaszom volt amivel hozza fordultam. Úgy diagnosztizált h meg sem vizsgált. ”

,

„Pontosság, megértés, alaposság, tisztelet a beteg iránt.”

,

„Nagyon hozzáértő, szakmailag és emberileg is kiváló a doktornő.Ajánlom mindenkinek!”

,

„Nagy kedves, de határozott. Jó szakember.”

,

„Segítőkész volt, mindent mutatott és magyarázott. Látszik hogy ért a dolgához.”

,

„Az egész nagyon simán ment, a doktornő nagyon kedves, közvetlen és profin irányította le a vizsgálatot. Mindig jelezte előre, hogy ha kellemetlenebb rész jött, ami nagyon pozitív, megnyugtató módon zajlott.”

„-”

,

„a jo illat a rendeloben es a Doktorno humora.”

,

„Mindig világosan, érthetően magyarázza el a vizsgálatok eredményeit. ”

,

„Hihetetlenül kedves, figyelmes, alapos dokornô, akinèl nem èrztem magam kellemetlenül.”

,

„-”

„Lekezelő,arrogáns és pénzéhes. Nem írtam még soha senkiről negatív kritikát,de ez a doktornő a közel 3 éves meddőségi kálváriám messze legrosszabb tapasztalata volt. Pedig láttam már cifra dolgokat. ”

,

„A doktornő mindig nagyon kedves és őszinte, alapos.”

,

„remek kisugárzása van a doktornőnek. a vizsgálat kellemes hangulatban telt. érthetően magyarázott. ”

,

„A Doktornő nagyon kedves, figyelmes, alapos és szakmailag hozzáértő!”

,

„Kedves volt és kommunikatív.”

,

„Maximális kortörténet átlátottság, segítőkészség maximális, Tudásával megnyugodtam úgy érzem nagyon jó helyre kerültem. Bízok benne. :) Örülök, hogy rátaláltam. ”

„Nem volt. Talán annyi hogy sietni kellett, mert tartani kell az idővallumot. ”

,

„Nagyon kedves, figyelmes. Nyugodt légkört teremtett a kellemetlen vizsgálat közben.”

,

„Nagyon kedves szimpatikus orvos bárkinek tudom ajánlani. ”

,

„Végtelenül, türelmes és figyelmes a doktornő.”

,

„Nyugodt figyelmes. Minden kérdésemre válaszolt, ha nem értettem valamit türelmes volt.”

,

„Határozott, tapintatos.”

,

„Csak ajánlani tudom! ”

,

„Tamogató volt és kedves!”

,

„Végtelenül kedves, tapasztalatom szerint nagyon hozzáértő. Mindenkinek szívből ajánlom a doktornőt!”

,

„Időben be tudtam menni.”

,

„Nem kellett várni egy percet sem.”

,

„Nagyon alapos a doktornő, és nagyon érthetően magyaráz mindent. ”

,

„Hihetetlen kedves volt a doktornő.”

,

„Kedves volt, a kérdéseimre a rendelésen válaszolt.”

„A javasolt kezelésre egy adott intézetbe küldött. Amikor két óra múlva felhívtam, hogy egy másik intézetbe mennék (ahol harmadannyi az ára), de a javaslaton nincsen pontos adag, az asszisztensnőjével azt üzente, kérdezze meg az intézet az általa javasoltat, ők tudják. Szerinte...”

Végig olvasom
,

„Gyors, preciz, határozott, kedves.”

,

„A közvetlensége”

,

„Minden kérdésre türelmesen válaszolt, nyugalmat árasztott a természete. Válaszai szakszerűek voltak.”

,

„Kedves, figyelmes, mindenről tájékoztat”

,

„ajánlott jó orvost más kezelésre”

„-”

,

„Nem volt "csúszás" az időpontban.”

,

„Közvetlenség, egyenes beszéd, empátia”

,

„Minden kérdésemre választ kaptam.”

,

„Teljes körű ellátáson túl, más egészségügyi problémámban is tudott segíteni. ”

,

„Kedves, mosolygós, megnyugtató, felkészült orvos.”

,

„A doktornő kedvesen, de határozottan tájékoztatott mindenről, mellébeszélés nélkül. Nem húzza az időt felesleges körökkel, konkrét menetrendet állított fel a szükséges vizsgálatokról és lépésekről.”

,

„Nagyon kedves, segítő kész a Doktor Nő.”

,

„Szakmai hozzáértés Pontosság”

,

„minden nagyon-nagyon tetszett, szeretnék ezentúl az ő beteg lenni”

,

„A Dr. Nő kedves volt. Elnézést kért a kellemetlen vizsgálat miatt. Ilyet sehol sem tapasztaltam még. ”

,

„Közvetlen, kedves volt, és részletesen elmagyarázott mindent.”

„-”

,

„Mindenről tájékoztatást kaptam és bátran kerdezhetem ! ”

,

„Kedves, hangulatos, barátságos légkör”

,

„Barátságos, szép, tiszta környezetben egy kedves, segítőkész orvossal találkoztam.”

,

„Kiváló orvos. Tapasztalat, tudás, kedvesség egy orvosban. Ritka kincs. Érthetően magyaráz, türelmes, viszont határozott.”

,

„-”

„-”

,

„Pontosság”

,

„kedves és megfelelően közvetlen,lelkiismeretes”

,

„Mint mindig, most is professzionális ellátás, jó hangulatú vizsgálat, bizalomgerjesztő légkör”

,

„Lényegre törő, kedves, minden kérdésemre választ adó volt a doktornő. ”

,

„Mindent írásba kaptam, így biztosan nem fogok elfelejteni semmit.”

„Számomra kicsit gyorsan történtek a dolgok.”

,

„Kedves, figyelmes volt a doktorno es minden kerdesemre valaszt kaptam.”

,

„-”

„-”

,

„A doktornő most is nagyon kedves, jókedvű és közlékeny volt. Mindent megtudtam, amire kíváncsi voltam. ”

„Nincs ilyen. ”

,

„A dr. nő kedvessége :)”

„-”

,

„Legjobb nőgyógyász, akivel valaha találkoztam, szakmailag, emberileg egyaránt. ”

,

„Kedves szimpatikus segítőkész ”

,

„Évek óta a doktornőhöz járok, a lányom is, és lassan minden nő ismerősöm :) Tudása, tapasztalata megkérdőjelezhetetlen. Neki köszönhetem, hogy egészséges maradtam. Ajánlom mindenkinek, aki biztonságban szeretné tudni a (női) egészségét!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„-”

„-”

,

„Kellemes környezet”

„Siettetes h beleferjunk az időbe”

,

„Végre egy olyan orvos, akinél nem én kérdezek, amikor azt se tudom mit kérdezzek, mivel nem végeztem orvosi egyetemet. Folyamatosan kommunikált, információkkal látott el. Kiemelten kedves a doktornő!”

,

„A Doktornő kedvessége, figyelmessége, alapossága.”

,

„Kedves, megértő és segítőkész a doktornő. Szakmai tudásához kétség nem fér, hatalmas ismerettel és tapasztalattal rendelkezik.”

,

„Közvetlenség, kedvesség. ”

,

„Kedves hangnem, tájékoztatá, fájdalommentes vizsgálat. ”

,

„A kedvessége és alapossága! ”

,

„A doktornö kedvessége, megnyutato személyisége, szakértelme, lazasága!”

,

„Profizmus és odafigyelés”

„-”

,

„Precíz alapos volt a doktornő tájékoztatása mindenben.”

,

„Magas szakmai színvonal, megnyugtató, az embernek a saját testébe vetett bizalmát erősítő kommunikációs stílus”

,

„Kellemes pozitiv kisugárzás.”

„Nincs”

,

„Nagyon kedves és segítőkész”

,

„A doktornő szakmai felkészültsége, nyíltsága, őszintesége.”

„Nem volt ilyen.”

,

„-”

„-”

,

„Nagyon kedves, korrekt és alapos szakember. Bárki bizalommal fordulhat hozzá. ”

,

„Nagyon kedves, diszkrét és figyelmes a doktornő.”

,

„A vizsgálat mindig nagyon jó hangulatban telik. A doktornő mindig mindent alaposan el szokott magyarázni és válaszol a kérdéseimre.”

,

„Jó szakember, megfelelő felvilágosítást ad, megértő, nagyon kedves.”

,

„A doktornő nagyon kedves, segítőkész, szakmai felkészültsége és hozzáállása példaértékű.”

,

„Kedves, közvetlen és hatalmas a szaktudása. A legjobb választásnak tartom. ”

,

„Kedves, türelmes, alapos. ”

,

„Kedvesség, megértés , figyelem”

,

„A doktornőt az interneten keresztül találtam meg, a pozitív vélemények alapján esett rá a választásom. Kedves volt, alapos, és látszott rajta, hogy érti a munkáját. A sok beteg miatt elég rendes csúszás volt, amiért nem győzött bocsánatot kérni. Összességében véve nem b...”

Végig olvasom
,

„X”

,

„A doktornő nagyon alapos és kedves volt”

,

„Kedves, megnyugtato, precíz.”

,

„Kedves, felkészült, mosolygós Doktornő. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ”

,

„Nagyon szimpatikus, kedves Doktornő/Ember, ritka a mai világban. Minden kérdésre szívesen válaszol. Figyelmes és profi. Véletlen volt, de örülök, hogy rátaláltam. :) ”

,

„„A doktornőnél első alkalommal jártam, interneten találtam rá, elsősorban szimpátia alapján választottam, és nem bántam meg. A bizalmam a vizsgálatot követően is megmaradt, a doktornő végig kedves és empatikus volt. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon szimpatikus, nem ítélkező doktornő, aki égy meddőségi vizsgálaton nem mond olyanokat, hogy,magának is jókor jut eszébe és aki arra is odafigyel, hogy az ember ebben a nem túl kellemes helyzetben se érezze magát kényelmetlenül.”

,

„A doktornő tapintatos, kedves és figyelmes. Jó a humora és professzionális a hozzáállása. Örülök, hogy végre találtam egy megfelelő nőgyógyászt.”

,

„A doktornő igazán odafigyelő volt. Problemamat meghallgatta és az általa ismert legmegfelelőbb tanácsot adta számomra. Figyelembe vette testi adottsagaim, s ennek megfelelően vizsgált meg. ”

„Nem tudnék ilyet mondani”

,

„Nem ért nagy meglepetés, visszajáró páciense vagyok. Mindig kedves, figyelmes, szakszerű.”

„Nincs ilyen”

,

„Nagyon szimpatikus, kedves. Szakmailag rendkívül felkészült. A valaha volt legjobb nőgyógyászom!”

,

„Alapos,kedves,körültekintő,türelmes, van humorérzéke,”

,

„Kedves, figyelmes, szuper szakember!”

,

„A doktornő hozzáállása, kedvessége, az egész lénye. ”

„nem volt.”

,

„Nagyon figyelmes és megnyugtató a Doktornő személyisége. Profi és felkészült, jó kezekben éreztem magam.”

,

„Kiváló szakmai tudás, száz százalékos odafigyelés a páciensre.”

„-”

,

„Kedves, nyitott, közvetlen volt.”

„Nem volt.”

,

„Szakmailag, emberileg egyaránt kivaló. ”

,

„A szakszerű ellátás mellett a könnyed hangvétel sokat segít a nehéz szituáció kezelésében”

,

„A doktornő alapos vizsgálattal, megtalálta egy régóta fennálló probléma okát. ”

,

„Mindent elmagyarázott és komolyan vett.”

,

„19 órára érkeztem egy igen összetett problémával és ennek ellenére kedves és alapos volt a Dr.nő.”

„Nem volt”

,

„A doktornő kedvessége, magas szintű tudása. Ajánlom mindenkinek.”

,

„A legjobb nőgyógyász, akinél valaha jártam. Bár csak általános vizsgálatra mentem, végig kedves volt, fájdalommentesen vizsgált, mindenről megfelelő tájékoztatást adott. Csak hozzá fogok járni ezután.”

,

„A doktornő igazán kedves, abszolút megéri az árát, ilyen mosolygós és mindenre tekintettel lévő orvost nehezen talál az ember:)”

,

„A doktornőhöz ajánlás alapján mentem. De a legjobb választás volt. Nagyon szimpatikus, kedves, segítőkész, mindent részletesen elmondott. Szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom! Bárcsak minden területen és rendelőben ilyen orvosok lennének...”

,

„A doktornő nagyon kedves”

,

„A doktornő minden kérdésemre válaszolt. Nagyon kedves és figyelmes volt.”

,

„ A Doktornő mindig nagyon kedves és mosolygós. Mindent türelmesen elmagyarázott, pedig volt egy kis csúszás.”

,

„Doktornő kedvessége és magas szintű szaktudása. ”

„Nem volt ilyen. ”

,

„Teljes mértékben emberszámba vett, ami egy meddősegin nagyon ritka.”

„Nincs ilyen.”

,

„Doktornő kedvessége.”

„Nem volt.”

,

„Rengeteg kérdésemre választ kaptam, örülök hogy rátaláltam a rendelőre, és a doktornőre. Kiváló szakember, feszengés mentes vizsgálat. ”

,

„A doktornő professzionalizmusa”

„Rájöttem, hogy nem tudom mikorra várhatóak a leleteim”

,

„Kedvesség Hozzáértés ”

,

„Kedves, figyelmes, hozzáértő orvos.”

,

„közvetlen, barátságos hangulat, kedves fogadtatás, professzionális ellátás”

,

„A doktornő figyelmes, hosszú idő óta az első, aki úgy tűnik figyel is az ember mondanivalójára és megoldást keres, nem csak rutinból jár el.”

,

„A korábbi negatív hozzászólások miatti aggályaim eloszlása, mivel minden tökéletes volt! ”

,

„-”

,

„A doktornő kedvessége, közvetlensége és szaktudása lenyűgöző.”

„-”

,

„A doktornő lényegre törő, gyors és körültekintő. Nagyon pozitív benyomások értek, örülök, hogy őt választottam.”

„-”

,

„kedves, megértő és nagyon profi! ”

„nincs”

,

„Az itteni vélemények alapján választottan a doktornőt, és nem csalódtam. Nagyon kedves, mosolygós, figyelmes, barátságos, emberi. Mindenkinek szívből ajánlom! ”

,

„Kifejezetten ajánlom mindenkinek a doktornőt! Kiváló szakember, egy pillanat alatt látta azt amit rajta kívül még egyetlen szakember sem.”

,

„Nagyon kedves, emberi. Rávilágított egy problémára amire korábban senki.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Csak kb. félóra volt a várakozás.”

„A doktornő nagyon sietett.”

,

„Nagyon figyelmes,megértő doktornőt találtam meg benne!!! Örülök,hogy rá találáltam,és várom a következő konzultációt! :)”

,

„Kellemes környezet, szimpatikus doktornő”

„-”

,

„A doktornő továbbra is szuper jófej, kedves, mindenről tájékoztat, tényleg maximálisan meg vagyok elégedve.”

,

„A doktornőnek oktatnia kellene azt, hogyan kell nőgyógyásznak lenni! Rossz érzés, kényelmetlenség, félelem nélkül ülök be a székbe, s ugyanígy fájdalom nélkül szállok is ki onnan.”

,

„Figyelmes, kedves, felkészült orvos”

„Nem volt”

,

„doktornő személyisége”

„nincs”

,

„az orvos türelme, odafigyelése, segítőkészsége.”

,

„A Doktornő rendkívül figyelmes és egyenrangú félként kezeli a pácienst. Mindent érthetően elmagyaráz. Csak ajánlani tudom!”

,

„Nagyon kedves, megerto, kicsit csuszott a rendeles ennek ellenere nem surgetett.”

,

„Sajnos nagyon nehéz dolog miatt kellett felkeresnem a doktornőt, de ő maximális emberséggel,kedvességgel és szakértelemmel volt felém. Soha eddig ilyen ellátásban nem volt még részem. A legjobb nőgyógyász, akinél valaha jártam.”

,

„A kedvessége, az empátiája, a türelme.”

,

„A doktornő kedves és segítő kész volt. Mindenről tájékoztatott a vizsgálat során.”

„Nem volt rossz tapasztalatom a doktornővel kapcsolatban. ”

,

„-”

„-”

,

„Nagyon rossz élmény volt. A doktornő nem volt megértő. Gyönyörű körítéssel folyamatosan sértegetett csak azért, mert másként gondolkozom, mint ő. Sokkal drágább volt, mint ami a honlapon fel volt tüntetve, pedig már azt is sokalltam. Negyed órát voltam bent, és 40 000,- Ft-...”

Végig olvasom
,

„Kedves, figyelmes orvos.”

,

„A doktornő közvetlensége, kedvessége, szakmai hozzáértése”

,

„Még nem találkoztam ennyire figyelmes, segítőkész, empatikus orvossal. A vizsgálat fájdalommentes, a kínos problémákat is oldott hangulatban lehet vele megbeszélni. Csak ajánlani tudom.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A Doktornő nagyon kedves, türelmes. A vizsgálat szinte fájdalommentes volt.”

„nincs”

,

„Skriba doktornőhöz járok már évek óta, mert nagy tudású szakembernek tartom, akiben maximálisan meg lehet bízni. A doktornő mindig alapos és mosolygós, a vizsgálatok kellemes légkörben zajlanak. ”

„Nincs ilyen. ”

,

„a fent leírtak ide is érvényesek”

,

„Figyelmes, segítőkész, szakmailag felkészült.”

„nincs ilyen”

,

„Alapos, figyelmes, kedves, nagyon jó orvos. ”

,

„A doktor nő képes elérni, hogy a páciense nevetve üljön be a székbe! Kíméletesen vizsgál, szinte nem is lehet érezni semmit. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, figyelmes doktorno.”

,

„Közvetlenül lehet vele kommunikálni kellemetlen témákról is, barátságos, biztonságban érzem magam a felügyelete alatt.”

,

„Nem késett a rendelés. A doktornő asszisztens nélkül dolgozott, így is tökéletesen ellátta a munkáját, emelett számomra barátságosabb is volt így. ”

„A rendelőhöz tartozó váró, kicsit arrébb esik, így nem volt egyértelmű számomra, hogy jó helyen várakozom. ”

,

„A doktornő emberséges, kedves, és őszintén tájékoztatja a pácienseket az egészségi állapotukról és a lehetőségeikről. A betegeit partnereknek tekinti. Felkészült, és szakmai kérdésekben naprakész tudással rendelkezik. Teljesen megbízom a javaslataiban.”

,

„Gyors es konstuktiv volt a Dortorno, rogton felismerte a problemamat, pozitiv elmeny, batran ajanlom ot”

,

„Őszintén kedves, figyelmes és empatikus a doktornő. Mindent türelmesen elmagyaráz. A kiváló szakmai hírneve sem túlzás.”

„Az ok, amiért fel kellett keresnünk.”

,

„Pontos, korrekt, prezíc orvos.”

,

„Soha nem találkoztam még olyan figyelmes, kedves, a páciensre maximálisan odafigyelő orvossal, mint amilyen Skriba doktornő volt. Tegnap jártam nála először, és már a beszélgetésünk legelején észrevette, hogy nagyon izgulok; amikor elmondtam neki, hogy miért, akkor az volt a leg...”

Végig olvasom

„Nincs!”

,

„A doktornő egy igazi kincs, szerencse,hogy rátaláltam. Kezelés alatt végig érezni lehet a figyelmét és törődését. Kedvessége páratlan, az egész hozzáállása nagyon megnyugtató. ”

,

„A doktornő a megszokott precizitással és szakértelemmel látott el.”

„-”

,

„Nőként,leendő anyaként kezel,és nem csak egy ujabb eset vagy számára❤”

,

„Nagyon szimpatikus a Doktornő, emberi, közvetlen, bizalmat kelt az emberben. Nagyon jó szakember.”

„Nincs”

,

„Nagyon kedves, figyelmes és segítőkész a doktornő. Mindenkinek teljes szívből ajánlom.”

„Nincs”

,

„Nagyon kedves a Doktornő, figyelmes, és mindent megtesz azért, hogy oldja az esetlegesen feszültséget az emberben. ”

,

„A doktornő közvetlensége, humánus hozzáállása igazán felszabadulttá tudta tenni a vizitet.”

,

„A doktornő nagyon alapos és körültekintő. Meg tudtam vele beszélni minden problémámat, kérdésemet. Egy világos kivizsgálási tervet készített, amelyben pontosan értem mi miért szükséges. Korábban ezt egyik orvosommal sem tapasztaltam. Nagyon szimpatikus.”

,

„Évekig rettegtem attól, hogy nőgyógyászhoz menjek végre. A doktornő elérte, hogy a székben ülve nevessek és teljesen jól érezzem magam, valamint ne féljek többé. Köszönöm :) Az ellátás is remek volt, érti a dolgát.”

,

„A doktornő nagyon kedves, empirikus. Energiájával és pozitív hozzáállásával erőt ad az embernek”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„a doktornő nagyon őszinte, lényegretörő, ugyanakkor empatikus. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves és nagyon határozott volt. ”

„Több, mint 30 percet kellett várni”

,

„A doktornő szakmailag felkészült és kifejezetten kedves ember.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„Az orvosom kedvessége. ”

„Nem volt ilyen. ”

,

„Figyelmes ”

„Sokan voltunk várni kellett ”

,

„A doktornő közvetlensége,kedvessége,szakmai ismerete.”

„Nincs ilyen”

,

„minden kérdésemre teljes mértékben megkaptam a választ”

„nem volt ilyen”

,

„A doktornő nagyon kedves és figyelmes volt. A vizsgálatot tapintatosan végezte. Teljes mértékben meg voltam vele elégedve.”

,

„A tudat, hogy szakmailag és emberileg is a legjobb kezekben vagyok, mérhetetlen biztonságérzetet ad.”

,

„Kedves a doktornő”

„Mint minden magán rendelés ez is nagyon drága ”

,

„Kedves és nagyon korrekt. Segítőkész mindenben. Csak ajánlani tudom.”

,

„A doktornő kedvessége, megnyugtató személyisége, kiváló szaktudása.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A kivizsgálás nem tűnt alaposnak, az volt az érzésem. hogy a doktornő nem veszi komolyan, amit mondok.”

,

„a doktornő kedvessége”

,

„Nagyon kedves volt a doktornő.”

,

„A doktornö kedvesége odafigyelése.”

„Nicsen.”

,

„A doktornő kedves, figyelmes és segítőkész.”

,

„Nagyon kedves, segítőkész, hozzáértő volt! :-)”

,

„A doktornő kedves, mosolygós, megnyugtató a jelenléte, a szakértelme.”

,

„Kötetlenül, szorongások nélkül, őszintén lehet beszélni minden problémáról. Kedves, türelmes, aranyos, figyelmes, tájékozott.”

,

„Nagyon kedves, figyelmes doktornő. ”

,

„nagyon profinak tűnt, nagyon lényegretörő volt és nem udvariaskodott, hanem közölte a tényeket. ez gondolom nem mindenkinek jön be, de nekem igen.”

,

„A rendelés a " normál" munkaidő után is elérhető.Mivel 19.00 óráig lehet időpontot foglalni,így nem kellett szabadságot kivennem a vizsgálát miatt.”

„Csak készpénzes fizetés lehetséges,de ez korrektül szerpel a doktornő honlapján is. ”

,

„Odafigyelése”

„Nem volt”

,

„.”

„.”

,

„Nagyon kedves, nagyon felkészült, profi szakember, nagyon közvetlen, segítőkész, mindent elmagyaráz, még sosem voltam ilyen szuper orvosnál”

„Nincs rossz tapasztalatom”

,

„Kedvesség”

„A nőgyógyászhoz alapból senki nem szeret járni”

,

„Kedves, mosolygós, segítőkész”

„Nincs”

,

„Sok nőgyógyásznál jártam a bajommal kb. 25 éven keresztül, de Dr. Skriba Eszter találta meg az igazi problémát, elindította a kezelést és azóta kutya bajom. ”

,

„A Doktornő hozzáállása, célorientáltsága. Világos, egyértelmű lépéseket vázolt fel a probléma megoldására. Nagyon szimpatikus, hogy érezhetően segíteni szeretne és a legjobb megoldást megtalálni.”

,

„Olyan kisugárzása van a doktornőnek, hogy azonnal elszállt az idegességem. Nagyon kedves, figyelmes. Sok információt mondtam el rövid idő alatt és mindent megjegyzett, jó érzés, hogy ennyire figyelt. Tapasztalt, profi doktornő!”

„Nincs kellemetlen tapasztalatom vele kapcsolatban. ”

,

„A doktornő szakmailag és emberileg egyáltalán kiváló. Jó szívvel megyek vissza mindig hozzá. ”

,

„Minden kérdésemre választ kaptam.”

,

„Szakmailag a doktornő kiváló.”

,

„Skriba doktorno nagyon eszes. Gondolodik, kovetkeztet, es szivbol segiteni akar. Minden leletemet alaposan atnezte.”

,

„A doktornő szimpatikus és kedves volt. ”

,

„A doktornőnél első alkalommal jártam, interneten találtam őt, első sorban szimpátia alapján választottam, ami lehet, hogy kölcsönös volt, mivel szinte biztos volt benne, hogy már találkoztunk. A bizalmam a vizsgálatot követően is megmaradt, a doktornő végig kedves és empatiku...”

Végig olvasom

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„a doktornő hozzáállása, kedvessége, figyelmessége”

,

„precíz, pontos,figyelmes”

,

„A doktornő nagyon kedves, lelkes és kitűnő szakember.”

,

„A doktornő segítőkészsége, tájékoztatásának széleskörűsége.”

,

„A szeretet, amivel a doktornő fogadott és az a megnyugtatò érzés, hogy újra a legjobb kezekben vagyok. ”

,

„Közvetlen,alapos. Jó tanácsokkal látott el.”

„Nincs.”

,

„A Doktornő kedvessége, nyíltsága és humorérzéke :-)”

„Nem volt ilyen.”

,

„Nagyon kedves volt, megbízható orvosnak tűnik, adnék a véleményére. ”

„Kicsit kapkodónak éreztem az egész vizsgálatot és konzultációt. Nem éreztem annyira hogy odafigyelnek rám. Ráadásul nem is jó hírt kaptam, nekem kicsit több időre lett volna szükségem, hogy döntést tudjak hozni, de észre sem vettem és már kinnt voltam a rendelőből. Az eg...”

Végig olvasom
,

„A doktornő derűs és pozitív személyisége, kedvessége. Érezni, hogy nem csak érti a munkáját, hanem szereti is.”

,

„Minden pozitív volt!”

„-”

,

„Kedvessége, megértése, lendülete, odafigyelése. Csak ajánlani tudom, pedig ezen a területen igen szigorúan vélekedem.”

„Nem volt negatív tapasztalat.”

,

„Szeretem a doktornő személyiségét. ”

,

„A doktornő pontos, türelmes, és szépen elmagyaráz mindent.”

,

„Segítőkész a doktornő, nem bonyolítja túl a dolgokat és látszik, hogy ő is a legjobb megoldást keresi.”

,

„A doktornő nagyon kedves, figyelmes volt, nyugodt légkörben zajlott a vizsgálat.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„Nem volt”

,

„Nekem nagyon szimpatikus a doktornő, régóta járok hozzá; kedves,mosolygós és a legfontosabb, hogy mindent érthetően elmond;”

,

„A Doktornő egy tündér! Kedves, figyelmes és precíz! Csak ajánlani tudom!”

,

„A doktornő kedvessége, megnyugtató személyisége”

,

„A doktornő kedvessége, nagyon megnyugtató olyan aranyos mindig.Második alkalommal voltam de mindig nyugodtan távozom. Sőt ami a legfontosabb a vizsgálat soha nem fájdalmas.Nagyon ajánlom mindenkinek.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom”

,

„az empátiája”

„ilyen nem volt”

,

„A doktornő nagyon kedves volt, figyelmesen vázolta a várható lépéseinket. Ajánlanám őt bárkinek. ”

„-”

,

„Tökéletes tájékoztatás, opciók elmagyarázása - iszonyú fontos lenne, hogy legyen több ilyen orvos, aki nem nézi hülyének a pácienst!”

,

„Kedves, figyelmes és körültekintő! Csak ajánlani tudom!”

,

„Határozott, segítőkész, kedves doktornő.”

,

„Kedvesség”

,

„Nincs”

,

„barátságos a válaszai a laikus ember számára is értelmezhető”

„nem volt”

,

„A doktornő kedves, emellett lényegre törő volt. Ha valamit megkérdeztem, többször is elmagyarázta, hogy biztosan értsem mi a teendő.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A Doktornő a vizsgálat során érthetően és türelmesen elmagyarázta a vizsgálat menetét.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A vizsgálat hangvétele és a tájékoztatás, teendők részletezése maradéktalan volt. A kiszolgálás és páciens kezelés türelmes és megnyugtató.”

„Nincs ilyen!”

,

„Rettentően pénzéhes, cinikus, a feszültségoldásra tett "próbálkozásai" erőltetettek, szánalmasak. A mintavételi kenet eltört "útközben", az újbóli mintavételt pedig nem csinálta meg ingyen, pedig ez lett volna a minimum ilyen esetben. Az eredményeket nem ma...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, hozzáértő orvos, nem éreztem magam feszélyezve. ”

,

„Emberségesség, nyugalom, nyitottság, maximális segítőkészség”

,

„Évek óta tartó keresgélés után, azt hiszem, elmondhatom, hogy megtaláltam a megfelelő nőgyógyászt a doktornő személyében. Rendkívül alapos, figyelmes, empatikus, segítőkész, magas szaktudással rendelkezik, ugyanakkor kellőképpen határozott is. Csak ajánlani tudom!”

,

„Barátságos, kedves mosolygós, lényegre törő.”

„Nem volt ilyen”

,

„Nagyon meg vagyok elégedve: a doktornő laza volt mind a beszélgetés, mind a vizsgálat alatt, és rengeteg olyan kérdésre választ kaptam, amelyekre eddig sosem. Megnyugtató dolgokat mondott és jó tanácsokat is adott.”

,

„Kedves, szakszerű, megnyugtató”

„-”

,

„kedves, emberséges”

,

„Mosolygós, közvetlen, szakszerű. ”

,

„A doktornő nagyon kedves, tapintatos és segítőkész. Csak ajánlani tudom.”

„-”

,

„A doktornő pontosan, szakszerűen tájékoztatott - rövid idő alatt minden kérdésemre választ kaptam. ”

„-”

,

„Ő.”

,

„A legkedvesebb és legprecízebb doktornő! Mindig odafigyel az emberre, s nem csak a rendelőben, hanem rendelőn kívül is. Ha most önző lennék nem ajánlanám, hogy mindig legyen helyem Hozzá. :o)))) De nem tudok mást tenni, mint tiszta szívből ajánlani mindenkinek!!!!”

,

„A doktornő nagyon kedves és figyelmes volt. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Emberileg és szakmailag is a legjobb akivel eddig találkoztam.”

„Nem volt.”

,

„A doktornő kedves, segítőkész, hozzáértő volt. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

,

„Kedves, megnyugodtam a rendelőjében.”

,

„Kedves, figyelmes, felkészült, segítőkész doktornő”

,

„Kedvességével, természetességével oldotta a szorongást”

,

„4 év után tértem vissza doktornőhöz, és ugyanazt a lelkes, kedves segítőkész, megértő, figyelmes hozzáállást tapasztaltam, mint azelőtt! Sőt! Csak ajánlani tudom!”

„nem volt”

,

„Kedves és hozzáértő a doktornő”

,

„Nagyon kedves, figyelmes holgy! ”

„Nem volt ilyen.”

,

„A már fentieket leírva, nem tudok jobbat mondani róla.”

,

„Nagyon készségesen és türelmesen válaszolt a kérdéseimre,érezhetően profi. A vizsgálatot alaposan és a visszajelzéseimre figyelve végezte.”

,

„Szimpatikus, kedves doktornő”

,

„Nagyszeru orvos,figyelmes es nagyon kedves! ”

,

„Szakmai felkészültsége és embersége”

„nem volt”

,

„A doktornő kedvessége és figyelmessége. Alaposan elmagyarázott mindent. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„Figyelmes, segítőkész, hihetetlenül kedves , mindemellett hatalmas tudása van. A beteg a legfontosabb számára. Pusztán anyagi megfontolásból fölöslegesen nem rendeli vissza a betegeket.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„higgadt, mindent részletesen és érthetően elmagyarázott, kedves, nem éreztem feszélyezve magam a vizsgálat során”

„nem volt ilyen”

,

„Nagyon kedves, baràtsàgos,problémàkat meghallgato személyiség.”

„nem volt kellemetlenseg”

,

„A doktornő nagyon kedves, aranyos, segítőkész és alapos volt.”

,

„Precíz, nagyon empatikus orvos.Csak ajánlani tudom.”

,

„Barátságos, kedves, nagyon profi.”

,

„A doktornő nagyon kedves és figyelmes. A problémámról részletes tájékoztatást adott.”

,

„Nagyon kedves,aranyos doktornő.Nagyon figyelmes.Mindent nagyon jól elmagyaráz.Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

„Ilyen nem volt”

,

„A doktornő nagyon kedves, mosolygós és figyelmes. ”

,

„A doktorno nagyon kedves, kozvetlen, baratsagos.”

,

„a doktornő tündéri kisugárzása”

„sajnos, nem vezet szüléseket a doktornő”

,

„Nagyon kedves, figyelmes és segítőkész doktornő. Bátran ajánlom mindenkinek!”

„-”

,

„Nagyon megnyugtató kedves doktor nő,alapos és közvetlen nagyon jól magyaráz és nem utólsó sorban őszinte, ami szerintem fontos. Nagyon óvatosan vizsgál,egyáltalán nem fájt, nem úgy mint a férfi orvosoknál. Részemről csak ajánlani tudom mindenkinek.”

„Semilyen negatív tapasztalatom nem volt.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő és az asszisztens barátságos, kedves. ”

,

„A világ legtündéribb doktornője! Fiatalos, lendületes, mindemellett szaktudása is igen meggyőző. Segít megérteni mindent, és megnyugtat. Csak ajánlani tudom! :-)”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Barátságos, kedves kiállású doktornő, mindent elmagyaráz, megmutat, hogy ne ijedjek meg és ne lepődjek meg semmin. Ugyanakkor nagyon megértő, emberséges, lehet vele viccelődni. A legkellemesebb élményem volt, amit valaha nőgyógyásznál tapasztaltam!”

,

„A doktornő figyelmes, kedves hozzáállása, részletes tájékoztatása.”

„a heti egyszeri rendelés kevésnek bizonyul a nagy érdeklődéssel szemben”

,

„Rendkívül empatikus, szeretetteljes orvos, telve figyelmességgel és szaktudással. A feleségem végre először élt meg fájdalommentesen egy vizsgálatot. A "Hippokratészi eskü"nála nem díszként pihen a falon...Dárdai Péter /Ráckeve/ ”

„Az,hogy nem korábban találtunk rá.”

,

„Nagyon empatikus és magabiztos volt.”

,

„A Doktornő nagyon kedves volt, oldott hangulatot teremtett. Alapos volt, mindent megbeszéltünk, átbeszéltünk. Szívesen ajánlom másnak is, ami meg is történt egy nap elteltével :)”

,

„Hogy csak egyszer voltam nála, azzal, hogy nem sikerül teherbe esnem, és rögtön terhes is lettem. :D”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő nagyon kedves és tapintatos volt, mindent érthetően elmagyarázott.”

,

„Ha nem éred el telefonon visszahív, és teljesen elmagyarázza amit nem értessz.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő kedvessége, megértése, segítőkészsége. :)”

,

„Nagyon kedves a doktornő, segítőkész, valóban foglalkozott velem, nem csak az "5 perces gyors vizit" volt.”

„Nem volt ilyen.”

,

„pozitív hozzáállás, a természetes gyógymódoktól sem idegenkedik ”

,

„Az orvosnő kedvessége, figyelmessége, türelme, professzionális de mégis közvetlen hozzáállása.”

„-”

,

„A doktornő közvetlen, természetes, határozott volt.Mindenkinek ajánlom.”

,

„A Doktornő az ORVOS! Szakmailag és emberileg is kiváló. El tudtam felejteni, hogy nőgyógyászati vizsgálaton vagyok. Erre ezidáig nem volt példa.”

,

„A Doktornő végtelenül kedves, segítőkész, nagyon alapos! ”

,

„Azon túl, hogy jó híreket kaptam az egészségemről :), nagyon kedves, odafigyelős, precíz doktornő !”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig