145 224 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Skriba Eszter - Nőgyógyász

Dr. Skriba Eszter

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Tisztelt Pácienseim! Tájékoztatom Önöket, hogy személyes okokból, februártól magánrendelésem 4-5 hónapig szünetel, a már megkezdett vizsgálatok kiértékelését is addig tudom vállalni. Lombikprogramokat személyesen december 4-ig indítok a Róbert Kórházba...

Specializáció

 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
 • meddőség kivizsgálása, kezelése
 • Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrés
 • foga...

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi Kar (2001)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (2009)

Tovább olvasom
Dr. Skriba Eszter magánrendelése
1016 Budapest, I. kerület, Bérc utca 23. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, I. kerület, Bérc utca 23.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tisztelt Pácienseim!
Tájékoztatom Önöket, hogy személyes okokból, februártól magánrendelésem 4-5 hónapig szünetel, a már megkezdett vizsgálatok kiértékelését is addig tudom vállalni. 
Lombikprogramokat személyesen december 4-ig indítok a Róbert Kórházban, ezt követően,  januártól, a rendelésemen előzetesen megbeszélt terápiás terveknek megfelelően, tapasztalt kollégáim várják Önöket szeretettel, amíg újra vissza nem térek, valamint a kieső időben is készséggel állnak az Önök rendelkezésére a Róbert Károly Magánkórházban.
Tisztelettel kérem Önöket, a fenti információkat a foglalásnál legyenek kedvesek figyelembe venni, illetve ennek megfelelően módosítani időpontot!

Megértésüket köszönöm, Dr. Skriba Eszter

 

Helyszín: 1016 BUDAPEST, BÉRC U. 23. Kérjük Önöket, hogy egy időpontot foglaljanak! Amennyiben mégsem alkalmas az időpont, a lehető leghamarabb lemondani szíveskedjenek, hogy más páciens is élhessen vele. Tájékoztatásul közlöm, hogy aznapi időpontlemondás, vagy nem megjelenés esetén a konzultációs alapdíj (16.000 Ft) kiszámlázásra kerül.

 

Személyes bemutatkozás: Dr. Skriba Eszter szülész-nőgyógyász vagyok, meddőségi specialista. Magánrendelésemet az I.kerület, Bérc utca 23.szám alatt, a Czeizel Intézetben működtetem, kiváló szakmai háttérrel, szép környezetben. Ide a Foglaljorvost.hu oldalon tudnak időpontot foglalni. Ugyanitt található az ultrahangos rendelésem is, amire viszont a Czeizel Intézeten keresztül, telefonon tudnak időpontot foglalni. Magánrendelésemen leginkább általános nőgyógyászattal, meddőségi problémákkal és ultrahang-diagnosztikával foglalkozom. Teljes körű meddőségi kivizsgálást és kezeléseket végzek. Hüvelyi ultrahang-vizsgálat minden szűrés során történik. (3D vizsgálatot és genetikai magzati ultrahangot csak keddenként a Czeizel Intézet ultrahangrendelésén végzek. Erre telefonon tudnak bejelentkezni). Családtervezési tanácsadást is vállalok. PCO diagnosztikában nagy jártasságom van. Nyugodtan forduljon hozzám, ha méhnyakrákszűrésre, vagy fertőzés diagnosztizálására van szüksége. Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrést is vállalok. Fogamzásgátló tanácsadást, sürgősségi fogamzásgátlást szintén. Esetleges vérzészavarok, menstruációs problémák hátterének kiderítésében is nagyobb jártasságom van. Aktuális árakat az "Ár" menüpontban találják. A nagyobb volumenű magzati genetikai ultrahangvizsgálatokat és 3D-t igénylő nőgyógyászati ultrahangvizsgálatokat nem a magánrendelőmben, hanem a Czeizel Intézet Ultrahanglaborjában, kedden végzem. Ide csak telefonon tudnak időpontot kérni: 06-1-273-19-13. 2007 óta nagy tapasztalatot szereztem Down-kór szűrés, magzati genetikai ultrahang területén. Megszereztem a hazai és a nemzetközi jártassági vizsgákat is, többek között FMF által akkreditált képesítéssel rendelkezem, így a Down-kór szűrés jelenleg leghatékonyabb módszerével foglalkozhatok. Ugyanitt, kedden végzem a komolyabb beavatkozást igénylő méhüregi és petevezeték-átjárhatósági vizsgálatokat. Az Ultrahanglaborban végzett vizsgálataim: o Magzati ultrahang, genetikai ultrahang, Down-szűrés o Babamozi o Nőgyógyászati ultrahang o Virtuális hysteroscopia - 3D méhüregi ultrahang o HyCoSy- petevezeték-átjárhatósági

Specializáció

 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
 • meddőség kivizsgálása, kezelése
 • Chlamydia-, Ureaplasma-, Mycoplasma- és HPV-szűrés
 • fogamzásgátlás
 • menstruációs problémák kezelése
 • PCO diagnosztika és gondozás
 • családtervezés, terhes gondozás
 • változókori panaszok kezelése

Kórházi háttér

 • Lombikprogramok a Róbert Károly Magánkórházban

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvosi Kar (2001)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (2009)

Vélemények

1007 értékelés
2019. február
A legalaposabb, leglelkiismeretesebb és legkedvesebb orvos, akivel eddig találkoztam.
2019. január
A doktornõ nagyon figyelmes volt es reszletes tajekoztatast adott mindenrol.
2019. január
2019. január
2019. január
2019. január
Nagyon kedves és segítőkész volt a doktornő!
2019. január
A leleteken kívül a lelki tényezőket is próbálja megérteni
2019. január
2019. január
Emberseges, rendes,abszolut figyelmes. Csak jot tudok mondani rola es mindenkinek ajanlom!
2018. december
a türelme és hogy személyre szabottan foglalkozott velünk
nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése